PAXMAN förstärker IR-kommunikationen med Honeybadger

feb 20, 2018

Det Nasdaq First North-noterade skalpkylningsbolaget PAXMAN kommer att utöka och förstärka sin marknadskommunikation tillsammans med IR-byrån Honeybadger. En kommunikationsplan för 2018 har färdigställts och inkluderar bland annat ett nyhetsbrev med fördjupande information om bolagets verksamhet samt dess pågående globala expansionsfas.

Som en del i denna satsning utses Honeybadger till PAXMANs IR-partner i enlighet med ett löpande avtal. Honeybadger åtar sig att bistå PAXMAN med strategisk rådgivning samt inom framtagandet av bolagets regulatoriska och icke-regulatoriska marknadskommunikation. Avtalet inkluderar även möjlighet att genomföra PR-kampanjer med fokus på svenska bransch- och affärsmedier.

– Under de senaste 12 månaderna har vi installerat PAXMANs ledande skalpkylningssystem vid 4 av de 5 främsta cancercentren i USA samt tecknat ett licensavtal för Mexiko med ett av världens största läkemedelsbolag. Framöver kommer vi tillsammans med Honeybadger att fortsätta bygga en stark marknadskommunikation baserad på PAXMANs historia, tidigare framgångar och framtida milstolpar. Vi förväntar oss att denna satsning kommer att göra bolaget mer attraktivt för både svenska och internationella investerare, säger PAXMANs vd Richard Paxman.

– PAXMAN är en innovativ marknadsledare med teknologi som kan förbättra livskvaliteten för människor över hela världen. Det är i linje med våra grundläggande värderingar, vilket gör det inspirerande att vara med och förstärka PAXMANs historia och skapa en effektiv kommunikationsplattform riktad mot viktiga målgrupper som aktieägare, investerare och media, Honeybadgers vd Johan Waldhe.

PAXMAN’s nya kommunikationsplan kommer att införas successivt under året, inklusive publicering av det löpande nyhetsbrevet varannan månad på svenska med början i mars. Detta format kommer sedan att utvärderas under det andra halvåret.

Läs pressmeddelandet från PAXMAN

Om Honeybadger

Honeybadger AB är en kvalitetsmedveten IR-kommunikationsbyrå baserad i Göteborg som skapar effektiv och transparent kommunikation tillsammans med noterade bolag. Vi fokuserar på kunder med potential att främja livsförhållandena för människor, djur och natur genom vetenskapliga och teknologiska framsteg. Honeybadger är baserat på 15 års erfarenhet inom kommunikation och marknadsföring åt noterade bolag samt aktörer inom finanssektorn.

Om PAXMAN

PAXMAN’s Scalp Cooling System har utvecklats av familjen Paxman i syfte att minimera risken för håravfall hos patienter som genomgår cellgiftsbehandling. Idén till systemet föddes när fyrabarnsmamman Sue Paxman själv drabbades av håravfall i samband med cellgiftsbehandling. PAXMAN är idag branschledande inom skalpkylningsteknologi och har hittills levererat närmare 3 000 skalpkylningssystem till sjukhus, cancerkliniker och vårdgivare över hela världen. Själva kylhättan tillverkas av återvinningsbar lättviktssilikon som är mjuk, flexibel och bekväm att bära. PAXMAN AB (publ) har sitt huvudkontor i Karlshamn, Sverige, med dotterbolag i Huddersfield, Storbritannien, samt i Houston, Texas i USA. PAXMANs aktie är noterad på Nasdaq First North. FNCA Sweden AB är bolagets Certified Adviser.

För mer information om Honeybadger AB, kontakta:

Johan Waldhe, VD

Telefon: +46 (0)70 433 59 33

E-mail: johan.waldhe@hbadger.se

Webbplats: www.hbadger.se

För ytterligare information om PAXMAN AB (publ), kontakta:

Richard Paxman, VD

Tel: +44 7968 020641

Epost: richard@paxmanscalpcooling.com

Webbplats: www.paxman.se

Fler nyheter

Honeybadger köper Shark Communication av Spotlight Group

Den Göteborgsbaserade IR-kommunikationsbyrån Honeybadger köper Malmöbolaget Shark Communication i...

Nu är vårt nya webbkoncept online

Spotlight Stock Market-listade Invent Medics nya webbplats, byggd utifrån Honeybadgers nya...
smoltek honeybadger investor relations

Smoltek förstärker bolagets IR-kommunikation tillsammans med Honeybadger

Spotlight Stock Market-listade Smoltek har ingått avtal med IR-kommunikationsbyrån Honeybadger som...
Mentice, Honeybadger, ir-kommunikation, ir-byrå

Mentice utser Honeybadger till bolagets IR-kommunikationspartner

Nasdaq First North Premier-listade Mentice AB (publ), en ledande leverantör av högteknologiska...
Kontor uthyres i Göteborg 2

Två fina kontorsplatser i centrala Göteborg uthyres

Vi öppnar upp vårt utvecklingskontor på Viktoriagatan 14 i centrala Göteborg för två kreativa...
Honeybadger Portfolio

Massor av spännande innehåll i vår uppdaterade portfolio

Vi och våra kunder har jobbat hårt med att skapa ett antal riktigt fina årsredovisningar under...
Honeybadger kontor

Ny domän och nya lokaler

Visste du att Honeybadger har flyttat till en ny domän och nya, luftiga lokaler precis vid...

Invent Medic utser Honeybadger till bolagets IR-kommunikationspartner

  Spotlight-listade Invent Medic erbjuder innovativa produkter baserade på gedigen forskning...

ExpreS2ion utser Honeybadger till bolagets IR-partner

  ExpreS2ion meddelade den 17 augusti 2018 att Bolaget utnämnt Honeybadger som icke-exklusiv...