ExpreS2ion utser Honeybadger till bolagets IR-partner

aug 17, 2018

ExpreS2ion meddelade den 17 augusti 2018 att Bolaget utnämnt Honeybadger som icke-exklusiv IR-partner på den svenska marknaden. Honeybadger åtar sig att hjälpa ExpreS2ion i strategisk kommunikation samt produktion av pressmeddelanden, rapporter och icke-reglerad marknadskommunikation på svenska och engelska.

– Med det kapital som vi tillfördes i nyemissionen tidigt i våras har vi påbörjat en betydande tillväxt i verksamheten. Detta har också ökat behovet av högkvalitativ och öppen kommunikation med våra aktieägare och marknaden. För att kunna möta denna efterfrågan, samtidigt som vi fokuserar på vår kärnverksamhet, har vi utsett Honeybadger, som vi har samarbetat framgångsrikt med sedan slutet av 2017, som vår IR-partner, säger ExpreS2ions vd Dr Steen Klysner.

– ExpreS2ion är ett inspirerande bolag med en potentiellt revolutionerande teknologiplattform som kan komma att förändra livet till det bättre för ett stort antal människor. Det gör att bolaget ligger helt i linje med våra värderingar, och vi ser fram emot ett fortsatt gott och långsiktigt samarbete, säger Honeybadgers vd Johan Waldhe.

Läs pressmeddelandet från Expres2ion

Om ExpreS2ion

ExpreS2ion Biotech Holding AB, med organisationsnummer 559033-3729, har via det helägda danska dotterbolaget ExpreS2ion Biotechnologies ApS skapat en unik, patenterat plattformsteknologi för att möjliggöra snabb och effektiv preklinisk och klinisk utveckling samt robust produktion av komplexa proteiner för nya vacciner och diagnostik. Dotterbolaget har sedan starten 2010 framställt mer än 250 proteiner och 35 virusliknande partiklar (VLP) i samarbete med ledande forskningsinstitutioner och läkemedelsbolag, vilket visar överlägsen effektivitet och framgångsfaktor. ExpreS2ion utvecklar även konkurrenskraftiga VLP-baserade vacciner genom sitt joint venture-bolag AdaptVac, som grundades år 2017.

Om Honeybadger

Honeybadger är en IR-kommunikationsbyrå baserad i Göteborg som gör det möjligt för noterade bolag att kommunicera med aktieägare, potentiella investerare, media och andra intressenter på ett effektivt, kvalitativt och transparent sätt. Bolaget fokuserar på kunder som har potential att främja livsförhållandena för människor, djur och natur genom vetenskapliga och teknologiska framsteg. Honeybadger är baserat på 15 års erfarenhet av kommunikation åt noterade bolag samt aktörer inom finanssektorn.

För ytterligare information om ExpreS2ion Biotech Holding AB, vänligen kontakta:

Dr Steen Klysner, vd

Telefon: +45 2062 9908

E-post: sk@expres2ionbio.com

Webbplats: www.expres2ionbio.com

För mer information om Honeybadger AB, kontakta:

Johan Waldhe, vd

Telefon: +46 (0)70 433 59 33

E-mail: johan.waldhe@hbadger.se

Webbplats: www.hbadger.se

Fler nyheter

Nu är vårt nya webbkoncept online

Spotlight Stock Market-listade Invent Medics nya webbplats, byggd utifrån Honeybadgers nya...
smoltek honeybadger investor relations

Smoltek förstärker bolagets IR-kommunikation tillsammans med Honeybadger

Spotlight Stock Market-listade Smoltek har ingått avtal med IR-kommunikationsbyrån Honeybadger som...
Mentice, Honeybadger, ir-kommunikation, ir-byrå

Mentice utser Honeybadger till bolagets IR-kommunikationspartner

Nasdaq First North Premier-listade Mentice AB (publ), en ledande leverantör av högteknologiska...
Kontor uthyres i Göteborg 2

Två fina kontorsplatser i centrala Göteborg uthyres

Vi öppnar upp vårt utvecklingskontor på Viktoriagatan 14 i centrala Göteborg för två kreativa...
Honeybadger Portfolio

Massor av spännande innehåll i vår uppdaterade portfolio

Vi och våra kunder har jobbat hårt med att skapa ett antal riktigt fina årsredovisningar under...
Honeybadger kontor

Ny domän och nya lokaler

Visste du att Honeybadger har flyttat till en ny domän och nya, luftiga lokaler precis vid...

Invent Medic utser Honeybadger till bolagets IR-kommunikationspartner

  Spotlight-listade Invent Medic erbjuder innovativa produkter baserade på gedigen forskning...

Zenergy utser Honeybadger till bolagets IR-partner

  Zenergy Zenergy AB (publ) meddelar att bolaget har tecknat ett löpande avtal med...

PAXMAN förstärker IR-kommunikationen med Honeybadger

  Det Nasdaq First North-noterade skalpkylningsbolaget PAXMAN kommer att utöka och förstärka...