Realfiction utser Honeybadger till bolagets IR-partner

feb 2, 2018

Realfiction Holding AB har tecknat ett löpande avtal med Honeybadger AB avseende tjänster inom IR-kommunikation. Det innebär att Honeybadger utses till Realfictions icke-exklusiva IR-partner med fokus på den svenska marknaden.

Honeybadger åtar sig bistå Realfiction inom såväl strategisk rådgivning som framtagande av exempelvis pressmeddelanden, årsredovisningar och icke-regulatorisk marknadskommunikation på svenska och engelska. Avtalet omfattar även PR-kampanjer riktade mot svenska och danska medier i den omfattning som parterna bedömer vara lämpligt nu och i framtiden.

– Som ett innovativt, danskt bolag noterat i Sverige med en global kundkrets har vi ett växande behov av att kommunicera med våra aktieägare och marknaden på ett optimalt sätt utan att det tar fokus från vår löpande verksamhet. Vi har arbetat med Honeybadger sedan fjärde kvartalet 2017, och de har en mix av kreativitet, kvalitet och effektivitet som tilltalar oss, säger Realfictions vd Clas Dyrholm.

– Realfictions innovativa produkter gör det möjligt att kombinera den verkliga och den digitala världen på helt nya sätt i sociala sammanhang. Det gör bolaget inspirerande och kommunikativt spännande att arbeta med, och vi ser fram emot ett gott samarbete framöver, säger Honeybadgers vd Johan Waldhe.

Läs pressmeddelandet från Realfiction

Om Honeybadger

Honeybadger AB är en IR-kommunikationsbyrå baserad i Göteborg som möjliggör för noterade bolag att kommunicera med aktieägare, marknaden, media och andra aktörer på ett effektivt, kvalitativt och transparent sätt. Bolaget arbetar primärt med kunder som har potential att främja livsförhållandena för människor, djur och natur genom vetenskapliga och teknologiska framsteg. Honeybadger är baserat på 15 års erfarenhet av kommunikation åt noterade bolag samt aktörer inom finanssektorn.

Om Realfiction Holding AB

Realfiction Holding ABs rörelsedrivande dotterbolag grundades i Danmark 2008 och är en ledande aktör inom mixed reality, en marknad som beräknas att uppgå till 80 miljarder dollar under 2025. Bolagets första produktfamilj, Dreamoc, har sålts i över 10 000 exemplar. Den nya, patentsökta produktplattformen DeepFrame som erbjuds i form av både större och mindre mixed reality-skärmar finns tillgänglig för kunder sedan september 2017. DeepFrame möjliggör en mängd nya applikationsområden för bolag inom underhållning, tillverkning och detaljhandel. Plattformen utvecklas även för innovativa konsumentprodukter. För att göra det enkelt att använda Realfictions produkter erbjuds kompletta lösningar som kan köpas, hyras eller leasas i samarbete med ett globalt nätverk av distributörer och innehållskreatörer. Realfiction Holding AB:s aktie handlas på Nasdaq Stockholm First North under symbolen ”REALFI”. Aktiens ISIN-kod är SE0009920994.

För mer information om Honeybadger AB, kontakta:

Johan Waldhe, VD

Telefon: +46 (0)70 433 59 33

E-mail: johan.waldhe@hbadger.se

Webbplats: www.hbadger.se

För mer information om Realfiction Holding AB, kontakta:

Clas Dyrholm, grundare och VD

Telefon: +45 25 22 32 81

E-mail: clas@realfiction.com

Webbplats: www.realfiction.com

Fler nyheter

Nu är vårt nya webbkoncept online

Spotlight Stock Market-listade Invent Medics nya webbplats, byggd utifrån Honeybadgers nya...
smoltek honeybadger investor relations

Smoltek förstärker bolagets IR-kommunikation tillsammans med Honeybadger

Spotlight Stock Market-listade Smoltek har ingått avtal med IR-kommunikationsbyrån Honeybadger som...
Mentice, Honeybadger, ir-kommunikation, ir-byrå

Mentice utser Honeybadger till bolagets IR-kommunikationspartner

Nasdaq First North Premier-listade Mentice AB (publ), en ledande leverantör av högteknologiska...
Kontor uthyres i Göteborg 2

Två fina kontorsplatser i centrala Göteborg uthyres

Vi öppnar upp vårt utvecklingskontor på Viktoriagatan 14 i centrala Göteborg för två kreativa...
Honeybadger Portfolio

Massor av spännande innehåll i vår uppdaterade portfolio

Vi och våra kunder har jobbat hårt med att skapa ett antal riktigt fina årsredovisningar under...
Honeybadger kontor

Ny domän och nya lokaler

Visste du att Honeybadger har flyttat till en ny domän och nya, luftiga lokaler precis vid...

Invent Medic utser Honeybadger till bolagets IR-kommunikationspartner

  Spotlight-listade Invent Medic erbjuder innovativa produkter baserade på gedigen forskning...

ExpreS2ion utser Honeybadger till bolagets IR-partner

  ExpreS2ion meddelade den 17 augusti 2018 att Bolaget utnämnt Honeybadger som icke-exklusiv...

Zenergy utser Honeybadger till bolagets IR-partner

  Zenergy Zenergy AB (publ) meddelar att bolaget har tecknat ett löpande avtal med...